Aannemen

Bent u opzoekt naar een geregistreerd aannemersbedrijf in Den Haag? Alles wat met totaal renovatie te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door Ramo Solutions aannemersbedrijf Den Haag. Duurzaam maatwerk door professionals, voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing. Ramo Solutions aannemer in renovatie is een erkend bedrijf dat werk levert voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. Ramo Solutions werkt onterendere als nieuwbouw aannemer maar u kunt ons ook inschakelen voor de meest uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Wilt u een goede en goedkope aannemer vinden voor al uw elektra, installatie en bouw- en renovatiewerken? Dan bent u bij Ramo Solutions installaties en bouwbedrijf Den Haag op het juiste adres!

Uitzenden

Het beschikken over een flexibel personeelsbestand wordt steeds belangrijker. Het stelt u in staat om gericht in te spelen op veranderingen in uw markt of organisatie. Uitzendkrachten kunnen door Ramo Solutions om uiteenlopende redenen voor uw bedrijf worden ingezet. Voor de opvang van seizoen pieken, een grote opdracht of door vakantie of ziekte van uw eigen medewerkers. In alle gevallen zorgt Ramo Solutions dat u snel de juiste mensen ter beschikking heeft.

Detachering

Detachering is het tijdelijk inhuren van extra personeel. Deze vorm van uitzenden wordt voornamelijk toegepast bij langdurige projecten. De lengte van de detacheringsperiode en het aantal te werken uren worden vooraf met de gedetacheerde vastgelegd. De werknemer staat niet bij u op de loonlijst. U loopt dus geen enkel financieel risico.